OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad koster campingvognen færdig registreret?


Norge: En registrering i Norge koster ca. 1500 NKR inkl. nummerplade. Vognen er 100% klar til registrering.


Sverige: En registrering i Sverige koster ca. 1500 SEK inkl. nummerplade. Vognen er 100% klar til registrering.
Skal jeg betale told og afgift?


Norge: Du skal ikke betale told eller afgift. Du køber vognen uden moms, og skal betale 25% moms ved indføring af vognen i Norge.


Sverige: Du skal ikke betale told, afgift eller moms i Sverige. Alle vores priser er inklusive 19% moms. Momsen betales i Tyskland.


 


Hvor skal jeg hente vognen?


Norge: Du kan vælge at hente vognen ved forhandleren i Nordtyskland, eller vi kan fragte den med færge til Norge.


Sverige: Du henter vognen i Nordtyskland, dog kan vognen fragtes til Sverige. I de fleste tilfælde er det billigst selv at afhente vogne. 

Hvordan betaler jeg for campingvognen?


Norge/Sverige: Ved afhentning af vognen i Nordtyskland, kan der betales med en bankskrevet eurocheck, kontant eller ved en udenlandsk pengeoverførelse med IBAN og SWIFT kode. Ved fragt af vognen betales der altid med bankoverførelse.
Er der eksportnummerplader på campingvognen?


Norge: Ved afhentning af vognen medbringer du selv prøveplader. Det er fuldt lovligt at køre med norske prøveplader i Skandinavien.


Sverige: Ved afhentning af campingvognen vil der være monteret eksportnummerplader (ca. 150 Euro). Det er lovligt at fragte vognen hjem til Sverige med disse nummerplader.
Er der garanti på campingvognen?


Norge/Sverige: Der er altid 2 års Europa-garanti på vognen, samt 5 års fugtgaranti. Vognen kan fugttestet ved forhandlere i Norge og Sverige.