IMPORT AF CAMPINGVOGN

Ofte kan det være besværligt og dyrt at prøve kræfter med egen import af campingvogn, hvilket afholder mange fra det. Vi hjælper dig hele vejen igennem importen – du skal blot vælge en campingvogn og evt. ekstraudstyr.


Ved en typisk handel aftaler vi med dig hvilken campingvogn du ønsker, og rådgiver gerne i hvilket ekstraudstyr der vil være optimalt. Herefter ordner vi alt det praktiske med den tyske forhandler angående eksportpapirer samt godkendelser, og du får tilsendt en kontrakt over e-mail eller fax. Til slut vælger du selv om campingvognen skal leveres, eller om du selv vil afhente den i Tyskland. Ved afhentning kan du få udleveret eksportnummerplader, så vognen kan køres hjem. Dvs. vi gør alt arbejdet for dig, og du skal blot vælge en campingvogn. En enkel og sikker proces for dig, hvor du samtidig har sparet mange penge.


Modsat biler og motorcykler, skal der ikke betales afgifter af campingvogne når de importeres. En registrering kræver bl.a. et ”Certificate of Conformity”, som er et EU-overensstemmmelsesdokument. Vi hjælper dig med alle tolddokumenter og ”Certificate of Conformity”, så din nye campingvogn er 100% klar til registrering. Du kan derfor køre direkte til syn med campingvognen og få den godkendt. Herefter kan den blive registreret, og du kan købe en nummerplade hos SKAT.